Jag tar mig ofta fram med rullstolen. Jag har däremot även en elmoped till låns. Den är bra att ha då jag har bekymmer med lederna eller då det är snö ute. Den är också bra att ha när jag handlar på stan för att få med mig sakerna hem. 

För några år sedan använde jag alltid elmopeden var jag än skulle, kortare eller längre sträcka. Det var så bekvämt att slippa rulla rullstolen och jag kom ju fram fortare. Så började jag att träna på gym för 2,5 år sedan. Då började jag också att tänka om. Numera står elmopeden mestadels hemma och de fåtalet gånger jag använder den tar det emot. 

Elmopeden är bra att ha som backup men att använda min manuella rullstol så mycket som möjligt är numera någonting jag bestämt gör. 

ST: 
Jag sitter på min
elmoped och åker
inåt mot en tunnel. 

 
Hjulen snurrar, hjulen rullar...